Twenty Three Hero

Een nieuw hoofdstuk

Twenty Three

Welkom! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.

Vandaag, 24 maart 2021 heb ik mij ingeschreven bij de KVK en vanaf 1 april 2021 kan ik je verwelkomen in mijn eigen Barbershop.

In 2015 was ik voor het eerst bij de Barbier. Ik ging naar de Barberstation op het station in Nijmegen. Eigenlijk was ik meteen verkocht, de sfeer die er hing, de stoere barbiers in witte jassen. Ik voelde me daar helemaal thuis. 

Dit paste helemaal bij mijn hospitality mentaliteit. De creatieve kant van het kappersvak samen met sociale aspecten maakten dat ik wist wat ik wilde doen.

Daarom begon ik een barbiers cursus bij Paul Kox in Breukelen. Om mij nog verder te specialiseren volgde ik de Barberstation opleiding bij de Barberstation in Arnhem.

Die zomer startte ik bij de Barberstation als barbier en daarna begon ik bij mijn Neef Marcel bij de Brooklyn Barber. Hij was via mij ook bij Paul Kox begonnen en De Brooklyn Barber bleek al snel een groot succes te zijn. Ook maakte ik nog een uitstapje naar Van de Hare Amsterdam Barbers. Deze barbershop was prijswinnend in 2015.

In 2018 pakte ik mijn scharen en tondeuses bijeen en verhuisde ik naar Vietnam. Daar waren Tom & Guido een mega project gestart. House of Barbaard is een gentlemen house waar alles waar ik tot nu toe voor had geleerd samenkwam. Na zo’n anderhalf jaar was HOB nog meer gegroeid. Ik was ondertussen verplaatst van Saigon naar de hoofdstad Hanoi en mocht het management daar op mij nemen. Samen met het team breidden we de bekendheid nog meer uit en kwam er ook een kledinglijn bij.

Dat laatste bracht mij bij Suitsupply. Ik keerde terug naar Nederland en begon bij dit mooie bedrijf. De liefde voor Men’s Fashion werd hier bevestigd. Samen met een fantastisch team op Locatie Schiphol hebben we mooie resultaten geboekt en heb ik ontzettend veel geleerd.

Nu is het tijd voor het nieuwe hoofdstuk. Zoals je leest heb ik inmiddels wat ervaring opgebouwd en ben ik heel enthousiast om dit met jou te delen. Ik hoop dat we elkaar snel in mijn Barbershop zien!

Twenty Three Blog

Afspraak maken

Twenty Three

Ben je opzoek naar een Luxe Barbershop in Stichtse Vecht met de beste knip- en scheer resultaat en individuele aandacht voor zowel traditionele als nieuw stijl. Welkom bij Twenty Three Barbershop. Dé sfeervolle Barbershop aan Hofbergen 23 in Loenen aan de Vecht.

Klantenstop

⚠️ Belangrijke Mededeling ⚠️

Vanwege de drukte in de barbershop ben ik helaas niet in staat om nieuwe klanten aan te nemen totdat ik volgend jaar in mijn nieuwe pand zit.

Ben je al klant in de barbershop, dan kun je net als altijd gewoon een afspraak inplannen via het bij het boekingssysteem bekende e-mailadres.

Heb je vragen of lukt het inboeken niet? Neem dan contact op via info@twenty-three.nl.

Wil je als nieuwe klant als eerste op de hoogte worden gesteld wanneer er weer plekken beschikbaar zijn? Vul dan je e-mailadres onderin in.

Bedankt voor je begrip!